tag:blogger.com,1999:blog-4111717493347903787.post6308025853314510025..comments2023-11-06T21:29:43.557+01:00Comments on Eet lekker: Breekbrood met hazelnoten en kaasJudithvdNhttp://www.blogger.com/profile/09925313217832418420noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4111717493347903787.post-7890460997922369802013-12-19T17:27:06.570+01:002013-12-19T17:27:06.570+01:00Hallo Caroline,
Het viel mij ook op dat het in dez...Hallo Caroline,<br />Het viel mij ook op dat het in deze volgorde ging. Bij een kerststol doe je de vulling er ook meteen doorheen.<br />Deze vulling is er heel snel door te kneden. En het resultaat was prima. Niks op aan te merken.<br />Ik denk dat je het er net zo goed meteen door kunt doen hoor, maar als het op deze manier goed gaat, waarom dat niet zo.<br />Je hebt nog 5 dagen de tijd om dit brood te maken! Succes<br />Groet JudithJudithvdNhttps://www.blogger.com/profile/09925313217832418420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4111717493347903787.post-70466540564917314712013-12-17T10:16:49.590+01:002013-12-17T10:16:49.590+01:00Even een vraagje, ik wil deze broodjes nl ook make...Even een vraagje, ik wil deze broodjes nl ook maken (ik weet alleen niet of het nog voor de kerst lukt). ik zou de vulling al voor de eerste rijs erdoor doen, maar las idd in de Delicious dat zij het na de 1e rijs doen. Als ik krentenbollen bak, doe ik de krenten er ook voor de 1e rijs door. Ik kneed mijn deeg nl niet meer door naar de 1e rijs. Ik lees dat jij het ook na de 1e rijs hebt gedaan. En dat ging goed? groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.com