zaterdag 4 mei 2013
Pastasalade
Om alvast in de vakantiestemming te komen!
Een makkelijke pastasalade met veel kleur. Het zoete van de mais vind ik er lekker in. In plaats van spekjes doe ik er ook wel eens een blikje tonijn in. Dit gerecht hebben we al vaak op de camping gegeten en is ook makkelijk onderweg, omdat je het koud eet.
Ingrediƫnten
Pasta (nu volkoren fusilli)
Spekblokjes, uitgebakken
Cherry tomaatjes, gehalveerd
Komkommer, in blokjes
Groene paprika, in blokjes
Feta, in blokjes
Rode ui, gesnipperd
Knoflook, fijngesneden
Zwarte olijven
Mais
Pijnboompitten
Peterselie, fijn gesneden
Rucola
Olijfolie
Peper en zout
Kook de pasta net gaar, giet af en laat het vergiet even onder de koude kraan staan, zodat de pasta goed afkoelt. Goed uit laten lekken en de andere ingrediƫnten door de pasta mengen.
Voldoende olijfolie en peper en zout toevoegen. Lekker met het bord op schoot in de tuin!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten