zondag 18 mei 2014

Waldorfsalade met druiven


Voor de lunch hadden we vandaag een waldorfsalade met druiven. Lekker met een geroosterd broodje. In de winter maak ik de salade ook wel eens met reepjes knolselderij in plaats van bleekselderij.


Ingrediënten, voor 1 persoon
1 stengel bleekselderij, in plakjes
1/2 appel, in partjes
handje druiven, gehalveerd
handje walnoten, geroosterd
1 eetl mayonaise
1 eetl crème fraîche of yoghurt
1 theel citroensap
tuinkers
evt. een paar slablaadjes

Bereiding
Maak van de mayonaise, crème fraîche en citroensap een sausje.
Meng dit door de andere ingrediënten. Bestrooi met tuinkers en serveer met evt. met sla.

1 opmerking:

  1. Ziet er heerlijk zomers uit!
    Maar dan wel met sla uit eigen tuin natuurlijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...