woensdag 12 juni 2013

Tagliatelle met pepersteak en rode pesto


Weer een snelle, simpele pasta voor na het werk.
Ingrediënten, voor 2 personen
2 pepersteaks
Tagliatelle
2 eetl rode pesto
2 eetl zwarte olijven
Bosje basilicum, grof gesneden
Bakje kerstomaatjes, gehalveerd
Parmezaanse kaas, geraspt
Eetl boter
Olijfolie
Peper en zout

Bereiding
Bak de pepersteaks in een eetlepel boter en een eetlepel olijfolie aan beide kanten  in 3 minuten bruin. Laat een paar minuten rusten in aluminiumfolie. Snijd daarna in plakjes.

Kook de tagliatelle in gezouten water beetgaar.
Doe de tagliatelle in de pan waarin je de pepersteaks gebakken hebt. Meng de pesto, olijven, tomaatjes en Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Leg de plakjes pepersteak erop, bestrooi met basilicum en wat extra kaas.  Druppel er nog wat olijfolie over en eten maar.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...