zaterdag 27 september 2014
Pitatosti met kaas, zoete paprika en tomaat
Een tosti met kaas, salami en ketchup is altijd lekker en smaakt op de een of andere manier zo goed als je een dagje naar de sauna gaat.
Tegenwoordig maak ik tosti's vaker met pitabrood. Deze broodjes maak ik wel eens zelf (zie zelfgemaakte pitabroodjes ) maar heb ik ook kant en klaar in de vriezer liggen.
Nu had ik nog witte pitabroodjes liggen, maar liever gebruik in volkoren pita's: lekkerder en gezonder.
Deze pita's zag ik in het boek 'Easy Peasy' staan.
Ingrediënten, voor 2 pitatosti's
2 (volkoren) pitabroodjes
2 plakken kaas
1 tomaat, in plakjes
1/2 zoete puntpaprika, in reepjes
Bereiding
Snijd de pita's bijna doormidden en beleg ze met de kaas, tomaat en paprikareepjes.
Je kunt nog wat kruiden toevoegen zoals oregano, of halve rode uienringen. Ik vind het zo lekker genoeg. Rooster de broodjes in een tosti-ijzer. Lekker met ketchup.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Is het wat voor diabeten ?
BeantwoordenVerwijderenGeweldige post, die je hier hebt gedeeld over het sandwich-recept. Uw bericht is zeer informatief en ik hou echt van dit soort informatie te lezen. Bedankt voor het delen van dit artikel hier. Clean Eating recepten
BeantwoordenVerwijderen